Skantrae Nano

Zoek je een deur in een simpele, maar elegante uitvoering? Dan moet je zeker eens kijken naar de Skantrae Nano serie. Deze serie bestaat uit strakke, moderne design deuren met een eigentijdse uitstraling. Skantrae Nano deuren die je vrijwel in elk interieur kunt toepassen. Lees meer

Skantrae Nano

Skantrae Nano deuren zijn minimalistisch, maar ook strak. Het lijnenspel van de Skantrae Nano binnendeur is subtiel. Iets wat je extra kunt benadrukken door het te combineren met modern deurbeslag. Maar is dat niet wat bij jouw interieur past? Geen probleem! In onze webshop kun je de Skantrae Nano deur helemaal naar wens samenstellen. Precies zoals jij het wilt. Ook vind je hier de Nano Topcoat deuren. De meeste deuren uit de Nano serie zijn hierbij al compleet afgelakt met een krasvaste toplaag.

Moderne deuren

Skantrae Nano is een serie met moderne design deuren. Echte blikvangers in de kamer dus. Heb jij een modern interieur dan maak je met deze deuren jouw moderne inrichting helemaal compleet. Heb je een andere uitgesproken stijl in huis? Bijvoorbeeld landelijk, klassiek of industrieel? Dan kun je juist met de Skantrae Nano en Skantrae Cube deuren je interieur in evenwicht brengen. Zo voorkom je een overkill aan details van een specifieke stijl.

Deur samenstellen

In onze webshop vind je veel deuren uit de Nano serie van Skantrae. Zit er een tussen die je aanspreekt? Dan kun je deze verder naar wens samenstellen. Je bepaalt zelf de maat en kunt een keuze maken uit deurbeslag in uiteenlopende stijlen. Zorg ook dat je weet of je een opdekdeur of stompe deur nodig hebt en controleer welke draairichting de deur moet hebben.

Aanmelden / Inloggen