Skantrae Cottage

Een serie goed past in een landelijke huiskamer is de Skantrae Cottage serie. In deze serie vind je trendy deurmodellen die niet alleen leuk zijn voor je interieur, maar ook voor je portemonnee. Lees meer

Skantrae Cottage

Een deur uit de Cottage serie is een stoere en robuuste toevoeging aan je interieur. De deurmodellen zijn landelijk en trendy. Het is een deurenlijn die is gebaseerd op de Amerikaanse Barn-stijl. Dat zie je terug in de constructie, het profiel en de panelen van de Skantrae Cottage deuren.

Draai- en schuifdeur

De Cottage deuren zijn zowel als normale draaideuren en schuifdeuren beschikbaar. Je kunt kiezen uit verschillende schuifdeursystemen. Voor elke woonstijl is er een passend systeem. Ook heb je de mogelijkheid om extra hoge of brede deuren te bestellen. Daarmee kun je een royale opening creëren.

Landelijke deur

Heb je een landelijk interieur of wil je dat? Met de deuren uit de Skantrae Cottage en Skantrae Essence serie maak je jouw landelijke interieur compleet. De deurenlijnen bestaan uit stoere, afgewerkte landelijke deuren. Je hebt keuze veel uitvoeringen die je zelf ook nog naar wens kunt aanpassen.

Deur samenstellen

Stel je eigen Skantrae Cottage deur samen op deurnodig.nl. Van de hoogte, breedte, kleur tot het deurbeslag. Je kunt jouw deur helemaal zelf samenstellen in onze webshop. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag. Mail naar info@deurnodig.nl of bel 085 01 85 228.

Aanmelden / Inloggen